Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


A Szent István Szövetség felhívása a magyarsághoz

2009.02.24. 22:56 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

Üdvözüljük Önöket!

Tragikus hangú levelet kaptunk Argentínából. Ez a levél egy argentínai férfi viszontagságait írta le, miután ott is összedőlt az állam, és a pénzügyi rendszer, és eluralkodott az anarchia. Az emberek rabolni, ölni kezdték egymást, de főleg a hatalom volt a legkegyetlenebb.

Gondoltak Önök arra, hogy mivé dagadhat még itthon az erőszak, és a szegénység?
Gondoltak már Önök arra, hogy a magyar családokat minél előbb ki kellene képezni a túlélésre, és az önvédelemre?
Gondoltak Önök arra, hogy ún. túlélő bolt hálózatot, és túlélő tanfolyamokat szervezzenek?

Ha nem, akkor ideje elgondolkodni rajta. A terrorista Izrael állam és hazai kiszolgálói gazdasági csődbe juttatták a hazánkat, és minden nemzeti vagyonunkra rátették a kezüket. Őket védi a NATO és az In-Kal Security fegyveresei, akik 2006 őszén megmutatták mire képesek.
Aki nem látja, hogy az anarchia felé halad az ország, az vakon él. Nincs olyan nap, hogy ne jönne hír újabb magyar áldozatról! A cionisták Dél-Afrikában alkalmazták ezt a módszert, ahol szintén a szorgos, fehér farmerekre uszították a tanulatlan színesbőrűeket, hogy végül övék legyen az ország minden kincse. Az eredmény: anarchia, több ezer fehér halott, gazdasági csőd! Az ország vagyona a cionisták kezében van.

A cél, amelyet már évekkel ezelőtt elterveltek egy új, európai Kánaán a zsidóságnak, ahol az őslakos magyarság létszámát drasztikusan le kell csökkenteni, a maradék 5-6 milliót pedig kemény munkára kell fogni alamizsnáért.
Tudták Önök, hogy csak a hazai zsinagógákra mennyi milliárdot költöttek az Ön adójából az elmúlt húsz évben??
Tudták Önök, hogy a népirtó programot nem Gyurcsány Ferenc, hanem a Római Klub és a Világbank írta elő? GY.F. csak egy fizetett báb, Orbán pedig a szelídebb változata, de mindkettő prostituált abban az értelemben, hogy lefeküdtek a cionista tőkének.
Tudták Önök, hogy titokban már izraeli fegyverek és katonák érkeztek hazánkba?

Ebben a válságos helyzetben össze kell fogni, és fel kell készülni a harcra és a túlélésre.
Alant összeállítottunk egy listát, amelyet szerintünk a túléléshez be kellene szerezni minden magyar családnak.

1.   vízfertőtlenítő tabletta,
2.   antibiotikumok, lázcsillapítók, vitaminok,
3.   sebkötöző készlet
4.   elemes lámpa, és olajlámpa,
5.   kétszersült
6.   tartós kenyér és tej, szőlőcukor
7.   kézikönyv a háztáji gazdálkodásról
8.   vetőmagvak, gyümölcsfa-csemeték,
9.   kerékpár,
10.   leves porok, fehérje porok
11.   gyufa, tűzhely, tűzifa, szén,
12.   CB-rádió
13.   áramfejlesztő generátor
14.   kerti- és barkács szerszámok
15.   kölyökkutyák (komondor, német-juhász)
16.   térkép, iránytű,
17.   meleg ruházat, bakancs, gumicsizma
18.   konzervek
19.   lőfegyverek, lőszerek
20.   távcső
21.   kiskecske- ami nagyon jó hús-és tejforrás!
22.   napelemes töltők, és egyéb eszközök
23.   tartalék olaj, petróleum
A lista szabadon folytatható!!

Az argentin anarchiát túlélt férfi azt tanácsolja, hogy ne kis családokra oszoljunk szét, hanem ismerőseinkkel-rokonainkkal, nagyobb, 50-100 fős kommunákba szerveződjünk, a városokban és a falvakban, ( az iskola és a művelődési ház erre alkalmas) mert azok meg tudják védeni magukat akár egy kisebb fegyveres csapattól is. Náluk ez vált be, sok magányos családot kiirtottak!! Ne higgye, hogy a Gyurcsányt-klánt szolgáló Rendőrség majd megvédi.
A legutóbbi száz gyilkosság áldozatát sem védte meg!

Köszönöm türelmét, és kérem, most nézzen a gyermekére!
Milyen sorsot szán neki? Egy leendő palesztin sorsát, vagy egy szabad Magyarország polgárának sorsát? Önön is múlik hazánk sorsa!

SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG - a magyar gyarapodásért
HUNGARY

Mit szólsz a levélhez?

Címkék: szent istván szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr98964147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása