Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


Devizahitelesek figyelem!

2009.02.20. 12:10 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

Felhívás a bajba jutott devizahitelesekhez
2009, február 19 - 08:55 MSZ

Bizonyára nagyon sokan vagyunk olyanok, akiknek az életét ez a mostani gazdasági válság alapjaiban rengeti meg. Lassan egyik napról a másikra élünk, nem tudunk tervezni, nem látjuk a jövőt, csapdában vagyunk.

Az egekig emelkedő törlesztő részletek szépen lassan megfojtanak minket. Dolgozunk, fizetünk, mégis, egyre jobban eladósodunk. Veszélybe került egész eddigi életünk munkája, bármelyik pillanatban elveszíthetjük megélhetésünket, elvehetik otthonunkat, gyermekeink, családunk feje fölül bármikor elárverezhetik a tetőt.
Már senki és semmi nem számít. A tőkének nincsenek érzelmei. Oda jutottunk, hogy lelkiismeret furdalás nélkül utcára tesznek bárkit, csecsemőtől az aggastyánig, és szenvtelen arccal nézik végig földönfutóvá válásunkat.

Kedves Sorstársaim! Az utolsó pillanatokban vagyunk! Összeomlott a gazdaság, százak veszítik el nap mint nap a munkájukat. Az otthonainkat, az ingatlanainkat védjük meg! Ne engedjük, hogy elvtelen spekuláns gazemberek busás haszonra tegyenek szert abból, amiért mi évtizedekig keményen megdolgoztunk! Ez a válság nem a mi hibánk, és nem a mi bűnünk! Ezt a válságot azok gerjesztik, akik ma is jól élnek mások izzadságos munkájából!

Egyetlen módon tudjuk legyőzni ezt a válságot: összefogással. Keressük meg egymást mi, akik ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, osszuk meg egymással gondjainkat, tudjunk egymásról. Mert nem vagyunk egyedül. Nagyon-nagyon sokan vagyunk. És ha ez a nagyon-nagyon sok ember egyszerre lép fel, egyszerre gyakorol nyomást a megfelelő helyre, akkor abból bizony törvényszerűen győzelem származik.

Kérünk mindenkit tehát, akinek devizahitele van és a mostani válság miatt veszélybe került az anyagi biztonsága, jelentkezzen! Írjon az alábbi email-címre, akinek az utóbbi fél évben a jövedelme jelentősen lecsökkent a recesszió miatt, a hiteltörlesztése viszont ugrásszerűen megnőtt. Szeretnénk összegyűjteni minél több károsult történetét, hogy aztán együtt léphessünk fel értük és egymásért. Szakemberek, ügyvédek, jogászok fogják ezeket az eseteket tanulmányozni és megtesszük a szükséges lépéseket. Ha kell, a nyilvánosság erejét használjuk, ha kell, jogi eszközöket vetünk be. Védjük meg egymást! Együtt erősebbek vagyunk! Van megoldás, ha elég sokan vagyunk! Minden törvényes lehetőséget ki fogunk használni érdekeink védelmében.

Leveleiket a devizahitelesek@gmail.com címre várjuk. Kérjük, jelöljenek meg pontos adatokat történeteik leírásában, pl. melyik banknál, mikor vették fel a hitelt, milyen törlesztő részletet írtak alá, és az most mennyire emelkedett, emelt-e időközben egyoldalúan kamatot a bank az Önök megkérdezése nélkül, van-e elmaradásuk, fenyegették-e már azzal, hogy elárverezik ingatlanukat és utcára teszik Önöket, stb. Minden részlet fontos lehet!
Ahhoz, hogy hathatósan fel tudjunk lépni az ország teljes kizsákmányolása ellen, mielőbbi összefogásra van szükség a magyar emberek körében. Jelentkezzenek hamar, hogy cselekedni tudjunk! devizahitelesek@gmail.com

(a szerző nagy összegű devizahitellel rendelkező ötgyermekes anya, akinek a törlesztő részlete az utóbbi három hónapban másfélszeresére emelkedett).

Címkék: devizahitelesek

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr93952561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása