Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


Körlevél 133 károsultnak

2009.02.07. 07:25 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

Ezt a levelet küldtem ki az imént a 133 regisztrált tagnak.

Sziasztok,
133-an vagyunk, és még csak ma jön a HirTV Hradójában egy - szerintem - jól sikerült interjú. Még 99.867 befektetőt keresek!
A honlapon az utolsó blog bejegyzésben beszámoltam az utolsó 48 óra fontosabb eseményeiről, nézd meg!
Kérésem, hogy mindenki pontosan töltse ki az adatlapját és tegyetek fel fényképet is, hogy könnyebb és személyesebb lehessen a beszélgetés a fórumon. Itt születnek az ötletek, javaslatok, itt lehet kérdezni is, és itt készitjük elő már most a március 7-re tervezett egyesület alakitást. (Egy találk. már volt, azon 5-en voltunk.)
Tervem arra épül, hogy SOKAN VAGYUNK. Tudjátok azt is, hogy a jogi utat - Hajdú Miklós* vezetésével, akit a Juszt-féle műsorból ismerhettek, lassú út és a kimenetele is bizonytalan. Én személy szerint az Alkotmánybiróságtól várom a legtöbbet, de itt is a döntés esetleg csak évek múlva lesz, és addig is meg kell próbálnunk elérni fő célunkat: a kártalanitást.
Hosszú és nehéz út lesz, ezt gondolom mindenki érzi, ahol minden egyes tagunk segitségére szükség van. Mindenkitől csak azt várom, tegyen meg amit, tud, és legalább napi 30 percet szánjon erre az ügyre. A saját érdekében.
Mit tudsz tenni?
Mivel most a tagszervezés a cél, ebben segits, ha tudsz. Lehet hirdetni (interneten, helyi lapban), lehet betelefonálni rádió és tévé műsorokba, és végül a legfontosabb: a saját szavaiddal leirni, hogy mi történt veled és ez hogyan hat az életedre, név nélkül akár.
Készül egy könyv abból a szánalmas társ. reakcióból, amelynek történetét az "ősblogon" dokumentáltam, a http://erdekvedelem.nolblog.hu cimen. Ennek végére beteszem Miklós szuper szakmai összefoglalóját, ha valamit, akkor ezt mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el.
Ha a honlap használatával bármi gondod van, vagy javaslatod, Marcsihoz fordulj, rendszerint a chaten megtalálod, de a többiek is szivesen segitenek a fórumon.
Összefogl.
1. Értsd meg mi történt és kérdezz! 2. Meséld el a környezetedben, amit már tudsz! 3. Kutasd fel a környezetedben a befektetőket!
dtj.

* Nézd meg Miklós blogját, nagyon jó!

2008. december 20-án itt tartottunk

(Összefoglaló)

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr24927888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása