Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


Már csak 99.870 embert keresek

2009.02.06. 20:03 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

Gyors beszámoló az utóbbi 48 óra felgyorsult eseményeiből

Ma a HirTv hiradójában szerepel a dolgunk, remélem összevágva is jó lesz, a beszélgetés kellemes volt és eddig magasan a legjobb kérdezővel beszélgettem.(Hogy mikor kerül pontosan adásba, azt a stáb nem tudta megmondani.)

A Duna tévés stáb gyengébb volt, egyáltalán nem az ingatlanalapok, hanem általában a bankok tájékoztatása és a banki ügyfelek kiszolgáltatott helyezete érdekelte a riportert. Szerintem gyenge volt a beszélgetés, nem éreztem kérdezpi koncencpiót, azaz hogy az volt a baj, hogy a roporter mást akart kihozni belőlem, mint amit én modani akarta. Az ingatlanalapok ügye nem igazán érdekelte. Nem hiszem, hogy ütős anyagot sikerül belőle összehozniuk. Ez vasárnap 18,10-kor (utána) lesz adásban, szerintem ezt el lehet felejteni.

Mindkét társaság rohant, mindkét társaság hajszoltnak és fáradtnak tűnt, és mindkét társaság értette, hogy miért disznóság, amit velünk csináltak. Ez +++.

A két nappal korábbi ATV-s anyag (ez a jobb), és a TV2-es felvétel az előző bejegyzésben van.

Megjelent interjú még az alábbi lapokban: HVG Online, Ingatlanmagazin.com, a Napi Ásztól várom az anyagot, a beszélgetésen túlvagyunk.

A NetSzemle.hu fő oldalán a héten készült rádiós beszélgetés felvétele hallható, Marcsi, aki az egyik társunk, a hétvégén azon dolgozik, hogy egy rövidebb (5 perces) és egy hosszabb (20 perces) lényeget összevágjon abból, amit két egymást követő napon Miklós és jómagam összehordtunk a Rádió Q-ban.

Jövő szerdán, február 11-én kezdődik az a "saját" rádióműsor, amiről korábban már beszéltem, és amelynek a készülgetését ezen a linken bárki követheti.Cime: netSzemle.hu, Alcime: "Minden, amit az internetről tudni kell, vagy érdemes." (Fiala parafrázis.)

(Most hallom a rádióban, hogy a PSZÁF szóvivője közölte, hogy az őszi hónapokban a panaszok száma harmadával nőtt. Az összes banki panasz kétharmada a hitelezésre, s azon belül is az egyoldalú szerződés módosításra vonatkozik.)

Kedden 2 lapban is megjelenik cikk, az egyikben (Az Üzlettárs c.  lapban) reklámriportként, a másikban (Manager Magazin) az internetes eszközök használatával kapcsolatos, valamint a másnap induló rádióműsort felvezető szöveget nyomatok, természetese az ingatlanalapok ügye mellett. A cikkek kézirata, ha pár napot visszalapozol, a Munkanaplómban elérhető.A célcsoport itt a véleményvezérek, vállalkozók, fontos hogy a "tömegből" elsőként vezetésre alkalmas emberek jöjjenek, különben nagyon rossz lesz az "együttmozgásunk".

Nagy kérdés, mennyit sikerül összeszedni a 100.000 érintettből, és az is, hogy mennyire lesz aktiv és "tanulékony" a társaság. Mindenesetre az internetes eszközök készen állnak, és az új műsor internetes oldalán próbaüzemben megy a cikkek szemlézése - már mannyi időm marad rá - és az online rádió is. (Kis sárga gombocska a tartalomjegyzék mellett, benne most a rádió műsor felvétele megy nonstop.)

Mindemelett jelen blog 3 hónapos anyagából profi szövegiró szerkeszt alapanyagot a könyvhöz, ha megérketik, akkor fórumos és kommentes idézetekkel adok fűszert hozza, ezutána  belső oldalon meg lehet majd köpködni, szóval törekszem a közösségi szerkesztésre. ha minden jól megy, akkor a március 7-re tervezett "naggyűlésünkre" - :) - már kézbe is lehet venni. Az már biztos, hogy a jelenlévőknek kedvezményt fogok adni, azoknak pedig, akik segitettek a szerkesztésben, ingyen könyveket. Egy korábbi bejegyzésben olvashatod a könyv tervezett fülszövegét és tartalmát, természetesen mind a kettő még rengeteget változhat.

Cimére még lehet szavazni:

Nem tudom, mit felejtek el a nagy hajtásban, talán még az fontos, hogy a médiakampány tovább folyik, most azt hiszem ezzel a pár tévézéssel áttörtük a média  eddigi ellenállását. Mindenestre mindent el fogok követni annak érdekében, hogy jóba legyek a sajtóval, bár a radikális őszinteség jegyében azt is meg kell irnom, hogy az anonim szakban - a politikusokal együtt - gyalázatosan viselkedtek velünk.

Gyorsjelentés vége.

Mit tudsz segiteni 3 percben?

Ha segiteni akarsz és NEM vagy károsult, akkor erre az oldara gyere és iratkozz fel "tagnak" az oldalon, azaz regisztrálj, hogy értesiteni tudjalak a fejleményekről. Ha pedig a NetSzemle.hu friss hireire vagy kiváncsi, akkor a legegyszerűbb, ha a Netszemle fő oldalán tagnak reigsztrálsz vagy ha FaceBook tag vagy, akkor a NetSzemle.hu FacebOok profilján jelölheted "ismerősnek".

Minden ilyen cselekedet növeli a kommunikáció biztonságot, támogatást ad, és ha mindhárom lépést megteszed, akkor sem vesznek el 3 percnél többet a regisztrációk.

Továbbra sem lehet más a cél, mint hogy üzenetünket eljuttassuk a befektetőkhöz és növeljük a KÖSZ! rendes (károsult) és támogató tagjainak számát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr75927255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása