Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


Segíts, hogy legyen választásunk!

2009.04.10. 22:16 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!


Támogasd a Humanista Párt és Lehet Más a Politika  közös listáját az Európa Parlamenti választásokon az ajánlószelvényeddel és a szavazatoddal!

A jelenlegi politikai és gazdasági rendszer válságba sodorta az egész világot. Csak egy humanista értékrend elterjedése képes megállítani a válság további elmélyülését, mely az erôszak és a társadalmi egyenlőtlenségek növekedésével, illetve a nukleáris háború kitörésének veszélyével fenyeget.

A kisebbik rossz túl nagyra nőtt...
Ha nem szavazol már rájuk, de kedved lenne be(le)szólni:
»» az aktív békepolitikáért, a teljes nukleáris leszerelésért, a megszálló csapatok kivonásáért, valamint az erőszak és a megkülönböztetés minden formájának felszámolásáért,
»» a valós demokráciáért, hogy az emberek aktívan résztvehessenek döntéshozatalban, hogy a képviselők visszahívhatóak legyenek,
»»a szociális jogok megóvásáért és bővítéséért,
»» a minőségi közszolgáltatásokért, az ingyenes oktatásért és egészségügyért,
»» a jelenlegi neoliberális gazdasági rendszer helyett új, munkavállalói és közösségi alapú, a kis- és középvállalkozásokat támogató gazdaságpolitikáért.
...akkor támogass minket a kopogtató céduláddal és csatlakozz te is a Világ Körüli Menethez a Békéért és az Erőszakmentességért, melyhez a Humanista Párt és az LMP is csatlakoztak!
ITT:   http://humanistapart.hu/ajanlom/

Személyesen is találkozhatsz velünk a kampány ideje alatt az V. kerület József Attila utcai LMP + HP kampányirodában (az árkádok alatti volt édességbolt), ahol ajánlószelvényedet is leadhatod!

FONTOS:  Az ajánlószelvényre a következőt kell írni: LMP+HP (tehát nem lehet csak HP, vagy Humanista Párt vagy csak LMP, vagy barmi mas, hiszen akkor érvénytelen lesz az ajánlás!), plusz a szemelyes adatok a névre szóló szavazási értesítő alapján (ez együtt érkezik az ajánlószelvénnyel postán). Fontos a pontos kitöltés. Az ajánlószelvényeket április 7-től kapják meg az emberek postán.
SEGÍTS: Mivel 20.000 ajánlószelvény szükséges ahhoz, hogy az LMP+HP lista valóban választható legyen az EP választásokon, sok segítségre van szükségünk. Kérünk, küldd tovább ezt az e-mailt ahány embernek csak tudod. Az ajánlószelvényeket az ország egész területéről lehet gyűjteni! Gyűjtőpontok itt: http://www.lehetmas.hu

Ha bármi kérdésed van a kampánnyal kapcsolatban ide írhatsz: info@humanistapart.hu

Nagyon köszönjük!
További info: bszigeti@humanista.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr111058626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.