Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

 • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
 • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
 • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

 • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
 • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
 • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
 • Utolsó 20

HTML


Szerda esti előzetes a NetSzemle.hu műsorából

2009.02.24. 07:30 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

A 4 részből álló kisérleti sorozatban eddig történtekről a műsor blogjából tájékozódhatsz. A harmadik adás tervei, fenntartva a változás lehetőségét, igy néznek ki jelenleg...

21 órakor az ingatlanalapokkal kezdünk, a műsor vendégei telefonon Dr. Tóth Balázs, jogvégzett károsult társunk és az az ügyvéd, aki próbapert indított a bankok ellen a megemelkedett hitelkamatok miatt, mondván a megváltozott körülmények között újra kell tárgyalni a szerződést a bankokkal. Természetesen elsősorban az ingatlanalapokkal kapcsolatos véleménye érdekel.

22 órától a saját "civil újságirás" tapasztalatok jönnek, Kolláth Borcsi az Egészség derűje portál főszerkesztője, a téma, hogy lehet tapasztalat-megosztásra mozgósítani az olvasókat és melyek a portál közlési feltételei. A wellness-oldal forgalmi adatai arra utalnak, hogy az internetes közösség meghálálja a folyamatos eredeti cikkek közlését és idővel minden oldal találhat néhány "közösségi újságirót", aki rákap a blogoláshoz hasonló, de a professzionális újságiráshoz közelebb álló műfaj művelésére. Ebben az órában lesz a vendége a műsornak Prószéky Gábor is, akit a műsor blogjában már bemutattam.

23 órától a Szatyor-közösség jön, személyesen vagy telefonon és talán lesz idő az ingatlanalapos mozgalom eszközeti (Ning.com) is bemutatni azok számára, akik hasonló csoportok szervezésével vannak elfoglalva. A téma itt is az - számomra -, hogy miképpen lehet az "aktivitási mutatókat" javitani és vajon igaz-e, hogy a március 7-i személyes találkozás - majd pedig a havi egyszeri találkozásiu alkalom - jót tesz majd eme mutatók javulásának. Jelenleg ugyanis, nagyjából (saccolok, +/- 10% eltérés lehetséges):

 • 450 feliratkozott tagunk van
 • akit 5 fős stáb szolgál ki
 • kb. 10-12 ember aktivan részt vesz a fórumokon, kérdez, kritizál, javasol
 • 10% szavaz

A mutatók nagyon rosszak. Hogy lehet jobban bevonni az úri közönséget?

Ezt a bejegyzést bemásolom az ingatlanalapos belső oldalra is, hátha még szerdáig is jönnek okosságok az okokról, de főleg arról, hogy lehetne jobban bevonni a társaságot a közös unkába és elsősorban, mindenekelőtt a tagszervezésbe.

Vajon a műsorban hányan kérdeznek majd?

Előzetes: a negyedik adásba keritek valaki "neves embert", első lépésben kepes Andrást hivtam meg, ha nem jön, akkor a következő felkérés Vitray Tamás lesz.

A netSzemle.hu műsor blogja.

A netSzemle.hu műsor honlapja. A korábbi műsorok egyes részletei a honlapon meghallgathatók.

A netSzemle.hu műsor gyorsoldala.

A Rádió Q honlapja. Budapesten és Pest megyében a 99.5-ön, egyébként online hallgatható. A gép mellett ülőknek a legkényelmesebb kommunikációs lehetőség az un. Adásablak, amelyen keresztül akár hosszabb üzenetek, cikkek vagycikk részleteket is el tudsz küldeni a műsornak, az orrom előtt a monitor és lesem folyton.

 

Címkék: előzetes netszemle civl

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr89962329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.