Magyarság 2.0

A cél - változatlanul - a dokumentálás. Tárgyilagosan. Az utókornak. Ha van javaslatod, mit hagyjak az utókornak, írd a javasolt linket a kommentek közé! Lájkolok minden javaslatot, s ennek még - meglásd - lesz jelentősége. Info: http://startnap.com/freeland 2011.03.09. előtt ez volt a bevezetés. Vannak ügyek, amelyeket érdemes nem elfelejteni. Vannak információk, beszámolók, kérdések, amelyeket szintén érdemes megörökíteni. Vannak - lesznek? - civil újságirók, bloggerek, fotósok, videósok, akik fontosnak tartják dokumentálni 2011 magyar valóságát. NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Friss topikok

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester

Linkblog

HTML

Utolsó kommentek

  • 1.szóló: Kimaradt egy kombináció: "Minden seggbe minden lófaszt" - ez pedig nem más, mint a ... (2009.07.13. 19:50) Globalizmus
  • Fedor: Nem azért, de emlékeim ez a hír csak áprilisi tréfa volt egy blogban vagy újságban, már nem tudom ... (2009.05.15. 12:45) A Balaton még megvan?
  • cserepj: Itt egy kis adalék: www.szeretgom.hu/content/22227/ (2008.04.17. 10:53) Korrupt polgármester
  • Utolsó 20

HTML


Mire jó az automata válasz

2009.01.23. 11:39 | NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok | Szólj hozzá!

Csökkentenem kell az időigényét, azaz hatékonyságot kell növelnem az ingatlanalapos érdekvédelemben, különüösen, hogy minden nap bepotyog egy-két új károsult. A karosultak@gmail.com cimre az alábbi automata választ programoztam. Már csak azért is, mert ha elvárom a k.hivataloktól

- nem jó blog cime? www.k.hivatal.blog.hu -

hogy minden emailre válaszoljanak és még Jusztékkal is volt ez ügyben egy kényemetlen levélváltásom (nem válaszoltak), szóval ha elvárom a k.hivataltól, akkor nekem is kell, hogy legyen automata válaszom. S tényleg MOST irta a levelet, MOST akar valamit, MOST kap egy olyan választ tőlem, amely "szóval tartja", amig egyedi választ kap.

Mert hogy minden levélre válaszolok.

Stemben a k.hivatalokkal. (Tényleg kell egy külön blog, mert érdemes egy helyre tematizálni a levelezést, bár ez igy ahogy van, a gama szoc.reál valóságában, az se semmi. Lehet hogy www.szocreal.blog.hu?)

Kedves Levélíró!
(Ez egy automatikus üzenet.)
Köszönöm szépen a levelét, igyekszem 1-2 napon belül válaszolni. Addig kérem tájékozódjon alaposan az oldalunjkon,a
http://help.try.hu
oldalon, amely a NetSzemle érdekvédelmi melléklete:
http://netszemle.hu
Üdvözlettel
KÖSZ! - Károsultak Önvédelmi Szövetsége, 100! online

Igy naponta csak 2x nézem ezt az emailjemet, az eddigi 5-10x helyett, de ehhez még rá kell biznom valakire, aki folyton fent lóg, az új tagok beengedését, bár, ha jól meggondolom, nem is baj, ha a csatlakozás előtt olvasgatnak egy kicsit. (Eddig kényszeresen igyekeztem mindenkit hamar beengedni, örültem, ha jöttek, de kiderült, meg kell nézni, ellenőrizni kell, hogy kitöltötték-e az adatlapot rendesen. 30-an vagyunk pont mától. Azoknak a száma, akiknek dolgoznak is: 3. (Akit számon tartok. Valójában nem tudom, ki mit csinál, hányan küldözgették a Közleményt, de nem is lényeges, a 3 aktiv mindent megcsinál most, ami fontos. A többiek nyilván még szokják a rendszert vagy egyszerűen ne, figyelnek ide.)

Ezt a bejegyzést másolom a kampáncsend.blog.hu oldalra is.

Ottaniaknak: ez a bejegyzés a Munkanaplóban cirka 10 perccel ezelőtt publikált változata, és azért tettem ide, hogy megkérdezzelek Téged is...

(Lásd a következő bejegyzést.)

Az ingatlanalapok blogba is megy, mert nekik is szól, meg amúgy is, jó, ha felfigyelnek arra, hogy milyen virtuális világba - mátrixba - csöppentek. :)

Ui.: Közben rájöttem, tök fölösleges egy új blog, inkább ezt fogom kihegyezni tapasztalatokra:

http://kampanycsend.blog.hu

Ui. Hülyeség a másolgatás más blogokra, csak egy max 1000 leütésnyi figyelemfelkeltés kell, és aztán a link.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kampanycsend.blog.hu/api/trackback/id/tr42897395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.